Vi er en del af Fugebranchen, så vi hele tiden er opdateret i branchen.
Vi er en del af dansk byg garanti. Du er derfor sikret et professionelt stykke arbejde.

Om H.N. Fugeteknik​

H.N. Fugeteknik er et fugefirma, som har mere end 25 års erfaring. Virksomheden, H.N. Fugeteknik, blev stiftet i 1989 – og i dag kan vi med fire professionelle fagfolk udføre et altid tilfredsstillende, holdbart og perfekt resultat af højeste kvalitet.

Vi udfører fugeopgaver både inde – og udendørs. Disse fugeopgaver kan f.eks. være i:

Professionelt arbejde til billige priser

Hos H.N. Fugeteknik arbejder vi udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder. Vi lægger stor vægt på din tilfredshed og at levere håndværk i den højeste kvalitet.

I dag er fugearbejde et højt specialiseret fagområde – hvor der er mange betydelige krav og viden omkring en række områder. Denne yderst vigtige viden omhandler bl.a. byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring. Vi har derfor ansat en række specialister inden for gulvfugning, vådrumsfugning, renovering og brandtætning. Dette betyder, at du altid får de rigtige fagfolk til den rette opgave. Vi kan derfor altid hjælpe dig – uanset din udfordring.

Hos H.N. Fugeteknik arbejder vi i øjenhøjde med vores kunder. Dette betyder, at vi har nogle af Danmarks bedste priser. Hvis du ønsker mere viden omkring dette – er du velkomment til at ringe til os på 21 64 72 17.

Få en pris i dag

Skal du bruge erfarne fugemænd, som altid leverer et holdbart og solidt håndværk til gode priser? Så er du kommet til det rette sted.

Ønsker du en specifik pris, et knald godt uforpligtende tilbud eller har du blot et spørgsmål? Så er du mere end velkommen til, at ringe til os på telefon 21 64 72 17 eller sende os en mail hn@fugen.dk.

Hos  H.N. Fugeteknik er vores kunders tilfredshed og kvalitet vores kerneværdier. Vi kører ud til hele Fyn samt Vejle, Juelsminde, Horsens, Aarhus og Silkeborg.

Vi hjælper både private – erhverv og det offentlige, som f.eks. kommuner.