Vi laver alt i elastiske gummifuger  - private som erhverv​  Ring i dag: 21 64 72 17​​​

Tjek

"Jeg ​kommer overalt! - I HELE Danmark"

Om H.N. Fugeteknik​

H. N. Fugeteknik er en fugevirksomhed med mange års erfaring. Vi løser fugeopgaver både inde og ude – i vådrum, ved vinduer og døre, på gulve og tagdækninger, ved altaner, bassiner, på skibsdæk eller facader.

Virksomheden blev stiftet i 1989, hvorfor vi i dag kan tilbyde 25 års erfaring inden for fugeteknik. I dag er vi fire professionelle fagfolk, der alle stræber efter at levere et tilfredsstillende, holdbart og perfekt resultat i højeste kvalitet.

Professionel med billige løsninger

Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Det gør vi, fordi den højeste kvalitet er en kerneværdi for os.

​Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring. Vi har derfor ansat en række specialister inden for blandt andet gulvfugning, vådrumsfugning, renovering og brandtætning, så uanset hvilken opgave, du står over for, så har vi en, der kan løse den.

Få en pris i dag

Ønsker du en specifik pris, et knald godt tilbud eller har du et spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 21 64 72 17.

​Firmaoplysninger

H. N Fuge Teknik V/ Henrik Nielsen

CVR: 33894813

​Hvor bor jeg

Kontakt mig

Tlf: 21 64 72 17

E-mail: hn@fugen.dk