Vi er en del af Fugebranchen, så vi hele tiden er opdateret i branchen.
Vi er en del af dansk byg garanti. Du er derfor sikret et professionelt stykke arbejde.

Fugning af vinduer og døre til billige priser

H.N. Fugeteknik tilbyder en lang række forskellige løsninger inden for fugning af vinduer og døre.

Som fugefirma lægger vi stor vægt på, at levere høj kvalitet til gode priser. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen – og ved derfor hvad der skal til. Vi har professionelle fugemænd, som er yderst effektive og pålidelige.

Hvornår skal fugning af vinduer og døre udskiftes?

Hos H.N. Fugeteknik udfører vi fugning af vinduer og døre på hele Fyn. Vi kan hjælpe dig – uanset om det omhandler udskiftning af gamle fuger – eller opsætning af nye vinduer og døre.

Ældre mørtelfuger omkring vinduer og døre – kan efter mange år have taget skadet af f.eks. vind, vejr, rengøring og daglig slid. Derfor er det yderst vigtigt, at undersøge de forskellige muligheder, og derved få disse udskiftet til nye – og bedre elastiske fuger.

Vi har over 25 års erfaring inden for fugning af vinduer og døre, hvor vi altid sætter kvaliteten højt. Vi sørger naturligvis for, at der bliver taget højde for vejr – og vindforhold, samt andre vigtige forhold – som kan have betydning for hvilke fuger, som du skal bruge.

Hos H.N. Fugeteknik søger vi altid for et flot finish, så du naturligvis får et pænt – og ikke mindst en holdbar løsning, der holder i mange år. Vi leverer kun resultater i den højeste kvalitet.  

Fokus på kvalitet

Vi udfører opgaver for private, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner på hele Fyn. Vi går aldrig ned på kvalitetsniveauet og leverer altid det ønskede resultat.

Kvaliteten er yderst vigtig for os, da vi ønsker at du får et holdbart resultat – som du kan benytte i mange år. Vi er et fugefirma, der kun har erfarne fugemænd, som altid leverer et professionelt stykke håndværk.

Hos H.N. Fugeteknik hjælper vi både private – erhverv og det offentlige, som f.eks. kommuner.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 64 72 17 – hvis du ønsker, at høre mere om de forskellige typer fuger eller for at få et uforpligtende tilbud på fugning.

Vi udfører fugning af vinduer og døre, så du er sikret et godt stykke arbejde.