Vi laver alt i elastiske gummifuger  - private som erhverv​  Ring i dag: 21 64 72 17​​​

Tjek

"Jeg ​kommer overalt! - I HELE Danmark"

Fugning af badeværelse/vådrum

Slipper fugen i kanterne, er den begyndt at smuldre eller er der begyndende misfarvning, så er det på tide at udskifte fugen i badeværelset eller i vådrummet.


Som fugemænd udfører vi alle typer fugning på badeværelser og i andre vådrum i hjemmet, i virksomheden, i butikken eller i institutionen, og vi kører til opgaver overalt på Fyn og i Jylland.

Store krav til fugning af badeværelse

Der stilles store krav til fugning i alle vådrum, da det er rum, der påvirkes af vand og høj luftfugtighed. Når vi står for fugning af kliniker, kanter med videre på badeværelse, bruger vi den rette gummifuge, så du undgår råd og svamp i de omkringliggende konstruktioner og elementer.

Som husejer skal du være opmærksom på, at de bløde fuger, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid, hvorfor de ofte skal skiftes ud med nogle års mellemrum.​

Hvad koster fugning af vådrum?

Vi har mere end 25 års erfaring og ekspertise inden for fugning af badeværelse. Det er din garanti for en kompetent og professionel vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke fuger der skal fuges med i dit hjem.

Vi kommer forbi og giver en pris, inden vi går i gang. Vores dygtige fagfolk kører i på hele Fyn og i området omkring Fredericia, Kolding, Vejle og Aarhus. Du kan kontakte os på telefon 21 64 72 17, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål.

​Firmaoplysninger

H. N Fuge Teknik V/ Henrik Nielsen

CVR: 33894813

​Hvor bor jeg

Kontakt mig

Tlf: 21 64 72 17

E-mail: hn@fugen.dk