Vi er en del af Fugebranchen, så vi hele tiden er opdateret i branchen.
Vi er en del af dansk byg garanti. Du er derfor sikret et professionelt stykke arbejde.

Fugning af fliser

Hos H.N. Fugeteknik tilbyder vi at udføre fugning af fliser. Det er yderst vigtigt, at kanterne på fugning af fliser er i orden. Oplever du, at fugerne slipper kanterne og at de er begyndt at blive misfarvet, samt at smuldre? – Så er det på tide, at få en ny fugning af områderne.  

Vi hjælper kunder på hele Fyn samt Vejle, Juelsminde, Horsens, Aarhus og Silkeborg.

Vi har mere end 25 års erfaring med fugning af fliser. Hos os, er du altid garanteret et sikkert og flot resultat hver gang.

Vi hjælper bl.a. med fugning af:

  • Køkkener / Storkøkkener
  • Svømmehal
  • Udendørs træterrasser

Mange former for fugning

Når du f.eks. skal have foretaget en fugning i et vådrum, er der en masse krav og regler – som skal overholdes. Derfor er det vigtigt, at bruge et professionelt fugefirma med erfarne fugemænd. Det kræver nemlig en del erfaring, at løse disse typer opgaver. Hvis disse opgaver ikke bliver udført korrekt – kan man risikere at der opstår fugt og svamp i disse vådrum. Dette skyldes, at rummet bliver påvirket af vand og høj luftfugtighed.

Ydermere kræver en fugning af fliser den rette tørretid. Den rette tørretid er afgørende for et tilfredsstillende resultat. Derfor kan det være en god investering, at få den rette hjælp til fugning af fliser – idet der er mange vigtige faktorer, der er i spil.

Hos H.N. Fugeteknik giver vi dig en professionel hjælp til at fuge dine klinker og kanter – ligegyldig hvor der mangler fugninger. Vi fuger oftest med silikone for at opnå det bedste resultat.

Vi er et fugefirma, der både hjælper private – erhverv og det offentlige, som f.eks. kommuner.

Ydelser og priser

Vi hjælper med alle former for fugning af klinker, kanter og fliser til nogle af landets billigste priser. Vi har mange års erfaring med fugning og vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed.

Ønsker du at høre mere omkring fugning af fliser – enten i et vådrum, svømmehal eller et køkken, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du have et uforpligtende tilbud? Kan du ringe til os på 21 64 72 17 eller sende en mail her. Vi bestræber os efter, at svare inden for 24 timer.

Vi leverer også fugning af fliser. Fugning af badeværelse beskytter mod vand og fugt.