Vi er en del af Fugebranchen, så vi hele tiden er opdateret i branchen.
Vi er en del af dansk byg garanti. Du er derfor sikret et professionelt stykke arbejde.

Fugning af badeværelse/vådrum

Oplever du, at dit badeværelse eller vådrums fuger er begyndt smuldre, kanten slipper, begyndende misfarvninger eller fugerne er hårde? Så er det på tide, at få foretaget en fugning af badeværelse eller vådrum.

Skal du have udskiftet en fugning af badeværelse eller vådrum – er vi det rette firma at komme til. Vi er et erfarent fugefirma, som kan hjælpe dig. Vores fugemænd udfører alle typer fugninger.

Vi udfører både opgaver i hjemmet, hos virksomheder, i butikker eller i institutionen. Vi kører ud til opgaver på hele Fyn, samt Vejle, Juelsminde, Horsens, Aarhus og Silkeborg.

Høje krav til fugning af badeværelse

Når der skal foretages en fugning i alle vådrum – stilles der en række store krav. Dette skyldes, at rummet bliver påvirket af vand og høj luftfugtighed. Når vi, hos H.N. Fugeteknik, skal foretage en fugning af klinker, kanter mm. på et badeværelse – benytter vi altid den rette gummifuge. Dette medfører, at du fremadrettet undgår råd og svamp i de omkringliggende konstruktioner og elementer. Derfor er det vigtigt, at du altid får foretaget en professionel fugning af badeværelse.

Når du er husejer, skal du være opmærksom på – at de bløde fuger, der mange steder fungerer som en tætning på badeværelser – har en begrænset levetid. Derfor skal disse type fuger oftest udskiftes med en række års mellemrum.

Hvad koster en fugning af badeværelse?

Hos H.N. Fugeteknik har vi mere end 25 års erfaring – og ekspertise inden for fugning af badeværelse. Dette er din garanti – for en kompetent og ikke mindst, en professionel vejledning samt rådgivning.

Vi guider dig til dette rigtige valg, som kan løse dine behov og problemer. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke fuger, som du skal bruge i dit hjem – hvis du er i tvivl om dette.

Vi kommer gerne forbi dit hjem – og giver dig en pris, inden vi går i gang med projektet. Vi har yderst dygtige og professionelle fugemænd, som altid leverer et solidt og stærkt håndværk. Vi kører ud til hele Fyn og samt Vejle, Juelsminde, Horsens, Aarhus og Silkeborg.

Vi er et fugefirma, der både hjælper private – erhverv og det offentlige, som f.eks. kommuner.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 64 72 17, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot har et spørgsmål.

Vi laver fugning af badeværelse og andre vådrum.