Vi laver alt i elastiske gummifuger  - private som erhverv​  Ring i dag: 21 64 72 17​​​

Tjek

"Jeg ​kommer overalt! - I HELE Danmark"

​Fugning af fliser i forskellige typer vådrum

Hos H. N. Fuge Teknik V/ Henrik Nielsen i Vejle på Fyn hjælper vi kunder i hele landet med fugning af fliser. Det er vigtigt, at fugning i kanterne på dine fliser er i orden. Oplever du, at den slipper i kanterne, og at den er begyndt at blive misfarvet - eller et den måske endda er begyndt at smuldre, er det nok på tide, at du får lavet en ny fugning af disse fliser.

Vi har 25 års erfaring med fugning af fliser, så hos er du sikker på at opnå et flot resultat hver gang. Vi hjælper med mange forskellige fugninger af fliser i diverse vådrum. Så hvad end du har brug for nye fuger på dit køkkenbord i dit køkken, i en svømmehal eller på en udendørs træterrasse, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med mange former for fugning af fliser

Når du skal have fuget dine fliser i vådrum, er der mange regler, der skal overholdes. Derfor kræver det en del erfaring at løse denne type opgaver, fordi der ellers risikerer at opstå fugt og svamp i disse rum, som påvirkes af vand og høj luftfugtighed.

​Derudover kræver fugning af fliser også den rette tørretid for at resultatet bliver tilfredsstillende. Det kan altså godt betale sig at få hjælp til fugning af fliser, fordi der er mange faktorer i spil. 

Vi hjælper dig med at fuge dine klinker og kanter ligegyldigt hvor der mangler en fugning, og vi fuger oftest med silikone for at opnå det bedste resultat.

Kontakt os for at høre mere om ydelser og priser

Vi hjælper med alle former for fugning af fliser og står klar med nogle af landets billigste priser. Vi har masser af erfaring med fugning og nyder at gøre vores kunder tilfredse. Ønsker du at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 21 64 72 17 eller send os en e-mail på hn@fugen.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Firmaoplysninger

H. N Fuge Teknik V/ Henrik Nielsen

CVR: 33894813

​Hvor bor jeg

Kontakt mig

Tlf: 21 64 72 17

E-mail: hn@fugen.dk