Vi er en del af Fugebranchen, så vi hele tiden er opdateret i branchen.
Vi er en del af dansk byg garanti. Du er derfor sikret et professionelt stykke arbejde.

Udskiftning af gummifuger

Vores fugemænd udfører vi udskiftning af gummifurer for såvel private boligejere, som for virksomheder, institutioner og boligforeninger på hele Fyn.

Vi står for at udskifte gamle gummifuger i blandt andet:​​

Få slidstærke fuger med en udskiftning af gummifuger

Fuger kan med tiden begynde at krakelere i overfladen, at slippe i væggen eller få misfarvninger, hvorfor en udskiftning af gummifugen kan være en nødvendighed. Ødelagte fuger kan være årsag til, at vand og fugt trænger ind i sprækker og revner, hvilket med tiden kan skabe svamp og ødelægge konstruktionen.

Når du vælger at få gummifugen udskiftet i form af en fugning i dit hus, sikrer du derfor ejendommen. En udskiftning af gummifuger er ikke blot sundt for selve bygningen. De giver også en pænere finish samtidig med, at de skaber et bedre indeklima.

Et langtidsholdbart resultat

Vi har over 25 års erfaring i at udskifte gummifuger. Derfor kan vi garantere dig en professionel og kompetent service og rådgivning og et arbejde i højeste kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt og langtidsholdbart resultat.

Vi udskifter fuger på hele Fyn, men kører også til opgaver omkring Fredericia, Kolding, Vejle og Aarhus. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 64 72 17, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.